حلوای انگشت پیچ بسیار مجلسی و لذیذ است و برای تهیه آن نیاز به وقت و حوصله و سلیقه است. وقتی خوراک اصلی قلیه ماهی باشد ؛ بعلت اینکه طبع ماهی سرد است و آن را تند و تیز هم درست می کنند ؛ اکثرا" حلوا خرمایی یا رنگینک ویا حلوای انگشت پیچ را هم کنار آن سرو می کنند.
مواد لازم
آرد سفید نصف پیمانه
آرد گندم نصف پیمانه
روغن مایع یک و نیم پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
آب وگلاب جوشیده یک پیمانه
هل و زعفران ساییده شده یه میزان دلخواه
طرز تهیه
آرد ها را باهم مخلوط کرده و دوبار الک میکنیم. درقابلمه روغن ریخته و آرد را آرام آرام درآن میریزیم و هم میزنیم تا بصورت کرم یکدست و یکنواخت بیرون بیاید ؛ آنگاه روی اجاق میگذاریم و با حوصله دورانی هم میزنیم تا به رنگ ارده کمی تیره تر درآید ؛ وقتی تغییر رنگ داد ؛ البته به جز رنگ یک راه دیگر هم دارد کمی از آرد تفت خوردت را با قاشق برداشته و بعد از اینکه خنک شد در دهان بگذارید نباید به کام دهانتان بچسبد اگر چسبید یعنی زود است. شیره آماده شده همراه با هل و زعفران را آرام آرام به آن می افزاییم ؛ لازم به ذکر است هنگام ریختن شیره شکر در آن باید شعله راکم کرد؛ وباز آرام آن را هم میزنیم تا حالتی کشی پیدا کند؛اجاق را خاموش کرده درب قابلمه را میگذاریم تا روغن حلوا روی آن قرار بگیرد.